• ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ!

XLPARTS

Ηράκλεια Σερρών

τηλ:  2325022445

fax:  2325028258

email:  info@xlparts.gr

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλουμε οι πελάτες να είναι εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  που παρέχουμε. Παρακαλώ για οποία δίποτε διευκρίνιση μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας άμεσα.

Αν έχετε μια ερώτηση σχετικά με μια παραγγελία που έχει πραγματοποιηθεί  παρακαλούμε να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο ανταλλακτικό ή έχετε οποιαδήποτε  άλλη ερώτηση παρακαλούμε να επικοινωνήστε με email στο info@xlparts.gr

Υποστήριξη Πελατών

Για όλα τα αιτήματα υποστήριξης πελατών, παρακαλούμε στείλτε μας email info@xlparts.gr η τηλεφωνήστε στο 2325022445

 Εμείς θα απαντήσουμε σε όλα τα μηνύματα το συντομότερο δυνατό,ωστόσο,κατά τη διάρκεια της αιχμής κάποιες φορές ο χρόνος επικοινωνίας μαζί σας μπορεί να είναι μεγαλύτερος.

   Λειτουργούμε επίσης μια ζωντανή υπηρεσία συνομιλίας, όπου μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά σε απευθείας σύνδεση και να λυθούνε όλες η απορίες σας σχετικά με την παραγγελία η το προίον που θέλετε να παραγγείλετε. 
    Μπορείτε επίσης να μας τηλεφωνήσετε άμεσα,08:30 - 18:00 από Δευτέρα – Παρασκευή και Σαββάτο, 09:00 - 13:30

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το μέρος που ψάχνετε, ή χρειάζεται κάποιες περισσότερες πληροφορίες ή συμβουλές για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μέρος, απλά στείλτε μας email στο info@xlparts.gr  η τηλεφωνήστε στο 2325022445 και ένα άτομο από την έμπειρη ομάδα πωλήσεών μας θα σας απαντήσει. 

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.            

Με εκτίμηση,  xlparts.                                                     

Στείλτε το μήνυμά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον κωδικό που διακρίνετε στην παρακάτω εικόνα 
facts
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 23250 22445
" ×